Drumul de legătură între Mănăstirea Brâncoveanu și Valea Sâmbetei, modernizat cu aproape 1 milion de euro

SC Morani Impex SRL din Zărnești va moderniza drumul județean de pe Valea Sâmbetei, spre Mănăstirea Brâncoveanu. Consiliul Județean Brașov a finalizat licitația pentru acest contract, alegând câștigătorul din două oferte depuse. 

Valoarea estimată a contractului a fost de 3,846 milioane de lei, Morani Imprex SRL venind cu o ofertă de 3,796 milioane lei fără TVA. (4,517 milioane lei cu TVA, adică aproape 1 milion de euro).

În prezent, calea de acces spre Mănăstirea Brâncoveanu, care măsoară 1,4 kilometri, este la stadiu de drum pietruit și se află într-o stare avansată de degradare. Modernizarea lui presupune, în primul rând o lărgire, astfel încât să poată fi amenajate câte două enzi de circulație, a câte 6 metri, asfaltare și amenajarea rigolelor pentru scurgerea apelor pluviale. Lucrările vor fi realizate în maxim 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanție este de 36 de luni.

Pentru modernizarea acestui drum, Consiliul Județean Brașov a obținut o finanțare guvernamentală prin Programul Național de Dezvoltare Locală. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.