„Cupa Corona – 100 România” la fotbal, competiţie pentru copii, la Sala Sporturilor

Corona Braşov organizează în acest week-end în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov, „Cupa Corona – 100 România” la fotbal, competiţie rezervată copiilor născuţi în 2009, 2010 şi 2011. Pentru a lăsa micuţii să se bucure de fotbal şi de spiritul de echipă, coordonatorul secţiei de fotbal de la Corona Braşov, Adrian Szabo a decis împreună cu colectivul secţiei de fotbal ca acest turneu să se desfăşoare fără scor. „Ne-am dorit să fie un altfel de turneu, iar copiii să se poată manifesta mai relaxat, fără presiune din partea antrenorilor, părinţilor sau colegilor. Din primele impresii, toată lumea este mulţumită şi atmosfera chiar este foarte frumoasă. Vrem să nu fie o competiţie a orgoliilor ci una cu adevărat a copiilor, care vor primi la final acelaşi tip de diplomă şi cupă”, a spus Adrian Szabo.

Pentru că se desfăşoară în preajma sărbătorilor, organizatorii au amenajat la sala sporturilor, în foaier, un spaţiu unde se pot aduse cadouri care vor fi donate unor familii aflate în nevoie. „Fiecare putem aduce câte ceva care să ajungă la nişte copii care poate nu au fost atât de norocoşi precum ai noştri. Trebuie să îi creştem şi pe cei mici în acest spirit şi să dea din ce au şi altora”, a mai spus Adrian Szabo.

La fiecare grupă de vârstă de la „Cupa Corona – 100 România” sunt înscrise câte opt echipe echipe, după cum urmează: 2009 – Corona Braşov, Juniorul Braşov, Royal Făgăraş, CSŞ Braşovia, Oltul Făgăraş, Kids Tâmpa, Viitorul Sfântu Gheorghe, SRM Braşov; 2010 – Corona Braşov, Juniorul Braşov, CSŞ Braşovia, Viitorul Sfântu Gheorghe, Bucegi Râşnov, Kids Tâmpa, CSM Codlea, Steagu Roşu Braşov; 2011 – Corona Braşov, CSŞ Braşovia, Juniorul Braşov, Royal Făgăraş, Bucegi Râşnov, N.N.N. Făgăraş, Kids Tâmpa, Viitorul Sfântu Gheorghe.
Turneu se va desfăşura vineri, sâmbătă şi duminică, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, de dimineaţă până după amiaza.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.