Marius Comșa (PER) revine în Consiliul Local Brașov, după ce a câștigat procesele cu PER și Prefectura

Marius Comșa, ales în Consiliul Local Brașov pe listele PER la alegerile locale din 2016 și exclus ulterior, pierzându-și astfel mandatul (detalii AICI), va reveni în Deliberativul local. Marius Comșa a câștigat procesul prin care a solicitat anularea deciziei de excludere din PER la data de 22 iunie. Tot în instanță, Comșa a solicitat și anularea ordinului de prefect prin care a fost constatată, la 24 iulie 2017, încetarea de drept a mandatului de consilier local, ca urmare a excluderii din partid. 

Având deciziile definitive la îndemână, Marius Comșa a depus deja la Primăria Brașov, o solicitare de a-și relua locul în Consiliul Local Brașov. Dacă ce va reveni în Deliberativul Local, Marius Comșa îl va înlocui pe Dumitru Cuibar, cel care de anul trecut i-a preluat mandatul. 

O mișcare similară s-a produs și în Consiliul Județean, tot la nivelul PER. Acolo, Ionel Goidescu a câștigat în instanță procesul intentat partidului care l-a exclus din rândul membrilor, astfel că a ajuns în noiembrie 2018, la doi ani după ce a câștigat mandatul din CJ, să își și preia locul, înlocuindu-l pe Ionel Spinean.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.