Familia Sebeni-Comşa, trasă pe linie moarta de PER Brașov

După ce au fost excluși din PER în luna iunie, Mariana Sebeni-Comșa și Marius Comșa își pierd și mandatele din Consiliul Județean, respectiv Consiliul Local Brașov.

Prima modificare se va face pană pa sfârşitul lunii. Potrivit reprezentantului PER Brașov, Ionel Spinean, în ședința de plen a Consiliului Județean (CJ) Brașov din 31 august va fi supus validării mandatul Andreei Panait (preşedinte al PER Săcele şi notar în localitatea Predeal), care o va înlocui pe Mariana Sebeni-Comșa.

În ceea ce privește Consiliul Local Brașov, în locul lui Marius Comșa va fi numit Dan Cuibar. „În 24 august au fost trimise la Primăria Brașov documentele pentru validarea mandatului lui Dan Cuibar, urmând ca, cel mai probabil, în ședința ordinară din luna septembrie să fie validat”, a declarat Spinean. 

Odată cu Mariana Sebeni-Comșa și Marius Comșa, fără sprijin politic a rămas și consilierul județean Nicolae Postolache (el a rămas membru al Partidului Ecologist Român, totuşi), însă, „situația acestuia este mai complicată”, după cum spune Spinean. Din acest motiv validarea celui de-al doilea nou consilier județean, respectiv Gheorghe Lupu (preşedinte al PER Zărneşti şi fost primar al localităţii din partea PDL) nu se regăsește pe ordinea de zi a plenului CJ din 31 august. 

2 Comentarii

  1. N-au facut nimic nu numai pentru ecologie, dar nici ceva (orice) bun pentru judetul Brasov. Insa nici Partidul Ecologist nu s-a afirmat prin ceva pozitiv. I-au inselat pe romani si la alegeri si se multumesc sa-si suga venitul din sudoarea lor (a romanilor, sa fie clar). Mereu, mereu se lasa romanii pacaliti…

  2. Gheorghe Lupu e acum ecologist? Vai de padurile Zarnestiului si judetului!
    Din cauza oamenilor de teapa astuia nu are cum sa prinda vreun filon ecologist, o reciclare; o sortare a gunoielor nu se intampla pana nu se sorteaza un pic si clasa politica.

1 Trackback / Pingback

  1. Marius Comșa (PER) revine în Consiliul Local Brașov, după ce a câștigat procesele cu PER și Prefectura – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.