FOTO. Incendiu cu degajare mare de fum, la Kronospan Brașov

Un incendiu a izbugnit în această dimineață la fabrica de prelucrare a lemnului, Kronospan, pe DN13. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, focul a apărut la o presă de prelucrare a OSB-ului. Incidentul nu s-a lăsat cu victime, din fericire, însă a lăsat în urmă un fum gros. 



 

„La ora 7.30 a izbucnit un incendiu la o presă de OSB, iar incendiul s-a extins  apoi la acoperișul halei. S-a intervenit cu șase autospeciale cu apă și spumă și două autoscări din cadrul ISU Brașov și o autospecială de la SPSU. La fața locului s-au mai deplasat două echipaje SMURD. A ars acoperișul halei pe o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

 

Compania deține autorizație de securitate la incendiu, dar ISU Brașov va verifica dacă se mai respectă condițiile care au stat la baza eliberării documentului. 

Pentru grupul Kronospan România, acesta nu este primul incindent de acest fel. În august 2017, la fabrica din Sebeș a fost nevoie de intervenția a 35 de pompieri cu opt autospeciale, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins patru buncăre cu rumeguş şi un filtru de praf. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.