Încă un autobuz Menarini adus de RATBV din Turcia a cedat. Este al doilea care are probleme tehnice

FOTO: Erzse András Zsolt

Încă în autobuz nou Menarini (marcă italiană) produs de turcii de la Karsan, din primul lot adus la Brașov „a cedat”. Ca și în cazul autobuzului care a fost retras de pe traseu în prima zi de exploatare, și de data aceasta a fost vorba de o defecțiune la sistemul de închidere a ușilor. Potrivit  realitateadebrasov.net, autobuzul circula miercuri seara pe linia 52 și a fost tras pe dreapta în stația Traian, călătorii fiind rugați să aștepte următoarea cursă. Autobuzul a stat parcat în stație aproximativ 2 ore, până au venit specialiștii pentru a remedia problema.

A apărut o problemă la sistemul de închidere a ușilor, care este unul mai complex. Am fost nevoiți să restartăm softul întregului sistem, să-l recalibrăm și am avut nevoie de mai mult timp, până au ajuns și specialiștii la fața locului. Nu vorbim, însă, despre o defecțiune majoră. Totul s-a rezolvat între timp”, a declarat pentru realitateadebrasov.net purtătorul de cuvânt al RATBV SA, Silviu Ştefan.

Autobuzul defect face parte din primul lot de vehicule Menarini aduse la Brașov în luna decembrie și puse în circulație la începutul acestui an. Încă din prima zi de exploatare un autobuz a fost retras de pe traseu din cauza unor mici probleme la sistemul de închidere a uneia dintre uși.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.