FOTO&VIDEO. Accident grav cu victime încarcerate pe DN13, la ieșirea din Rupea. O mașină s-a prăbușit într-o vale

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe DN13, la ieșirea din Rupea spre Sighișiara, unde o mașină a ieșit de pe carosabil și a căzut într-un pârâu.  În urma accidentului, o fetiţă a decedat, ea fiind descoperită de pompierii braşoveni după ce au ridicat autoturismul răsturnat într-un pârâu. 



 

UPDATE: 9.00 – Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, în mașină erau 3 persoane, dintre care un copil de aproximativ 2 ani. Două persoane – un adult și copilul-  au rămas încarcerate.

Iniţial, echipajele ISU sosite la faţa locului au descarcerat două persoane, o femeie şi copilul ei de aproximativ 2 ani, aceştia, găsiţi în stare gravă, fiind intubați, relatează agerpres.ro.

Ulterior, după ce au ridicat maşina răsturnată într-un pârâu, pompierii au descoperit şi o fetiţă, de circa 7 ani, pentru care echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Braşov, până la sosirea pompierilor, un echipaj al Jandarmeriei Braşov, care era în drum spre o altă misiune, i-a acordat ajutor celei de-a patra persoane aflată în autoturismul răsturnat în pârâu, un bărbat, menţinându-i capul la suprafaţa apei să nu se înece şi scoţându-l, ulterior, din maşină.



 

Conform IPJ Braşov, în autoturismul implicat în accident, înmatriculat în Ungaria, se afla o familie cu doi copii. Din primele cercetări, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părţii carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în şanţul din stânga.

Copilul de aproximativ doi ani, aflat în stop cardio-respirator, va fi transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din Târgu Mureş, iar cei doi adulţi – la UPU a SCJU Braşov, au precizat reprezentanţii ISU Braşov.

Potrivit sursei citate, ambii adulţi sunt inconştienţi.

Potrivit reprezentanților DRDP în zonă nu se efectuau lucrări, însă din imaginile video se poate vedea că balustrada era tăiată, iar zona era semnalizată cu balize din plastic. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.