20 de deținuți de la Penitenciarul Codlea lucrează la curățenia de primăvară, în Brașov

Ca să finalizeze cât mai repede curățenia de primăvară, Comprest a apelat și la Penitenciarul Codlea și alături de angajații proprii au adus 20 de deținuți, însoțit de gardieni. Deținuții lucrează zilnic, între orele 8 – 16 la curățenia străzilor, prestând activități de ras la rigolă, curățat spații verzi și măturat stradal, după cum a precizat managerul Comprest Brașov, Emil Bărbat. 



 

Reprezentantul operatorului de salubritate din municipiul Brașov este foarte mulțumit de colaborarea cu deținții de la Codlea, pe care îi și plătește, în baza unui contract cu Penitenciarul. Deținuții, la rândul lor, au tot interesul de a participa la astfel de acțiuni, mai ales că beneficiază de o reducere a pedepsei, pentru astfel de activități.

„Sunt oameni serioși, muncesc, vin cu mijloacele de transport ale Penitenciarului, iar noi îi plătim, tot prin intermediul Penitenciarului. Nu este o premieră pentru noi, în fiecare an aducem de’inu’i de acolo, pe care ne putem baza. Vor lucra alături de angajații noștri până vom finaliza curățenia de primăvară, la sfârșitul lunii aprilie“, a spus Emil Bărbat, reprezentantul operatorului de salubrizare din Brașov. 

Azi, cei 20 de deținuți lucrează, alături de angajații operatorului de salubrizare, în cartierul Tractorul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.