Centrul naționalei României, Cristina Laslo, a semnat cu Corona Brașov

Centrul echipei naționale a României, Cristina Laslo, a semnat un contract cu Corona Brașov. Laslo vine de la Brașov după două sezoane petrecute la Buducnost Podgorica. 



 

Președintele clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir a declarat că este foarte bucuros că a reușit să obțină semnătura Cristinei Laslo, unul dintre coordonatorii de joc ai echipei naționale și că este convins că jucătoarea va ajuta echipa în perspectiva obiectivelor pe care Corona și le propune.

„Suntem onorați că am reușit să o convingem pe Cristina că proiectul Coronei este unul serios, este de viitor și că și la Brașov se poate face performanță la un nivel înalt. Cristina Laslo este o jucătoare tânără, inteligentă și talentată, care în mod sigur va ajuta echipa din sezonul viitor. Avem nevoie la Corona de un nucleu de jucătoare care să readucă handbalul brașovean acolo unde merită să fie. Este important ca aceste fete să rămână să joace împreună o perioadă mai lungă pentru că numai continuitatea te poate ajuta să ajungi la performanța pe care ne-o dorim“, a spus conducătorul Coronei.

Cristina Laslo este Campioană mondială de junioare, medaliată cu bronz mondial la tineret, când antrenor era chiar antrenorul actual al Coronei, Ioan Crăciun. Cristina a fost inclusă în echipa ideală la junioare și tineret, ca fiind cel mai bun coordonator al competiției. A câștigat locul 4 cu Naționala României la Europenele recent încheiate. Laslo a mai jucat la Universitatea Cluj și de 2 ani e la Buducnost.



 

Cristina Laslo este al doilea transfer al Coronei, după ce recent a semnat și extrema stângă Ivona Pavićevic. De la Corona Brașov au mai prelungit până la acest moment, Georgiana Ciuciulete și Marilena Neagu.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.