Pană de curent în mai multe zone din Brașov. O stație de electricitate a luat foc

Brașovenii din mai multe zone ale orașului au rămas în această dimineață fără energie electrică. Problema pare a fi una majoră, având în vedere ca, înainte de a se opri de tot alimentarea, timp de câteva minute tensiunea era foarte mică, iar becurile abia pâlpâiau. 

Printre zonele afectate sunt cartierele Craiter, Triaj, Florilor, bd. Gării și Astra.



 

Potrivit realitatea.net,  luni dimineața a luat foc un transformator Electrica de la Duplex 3, stația de 110 Kw fiind în flăcări. Compania de electricitate confirmă o avarie a rețelei.

La fața locului intervin două autospeciale cu apă și spumă, plus o autoscară.

UPDATE 9.50 – În cartierul Craiter a fost reluată parțial alimentarea cu energie electrică.

UPDATE 10.00 – Din cauza incendiului de la transformatorul electric din zona Duplex 3 a fost afectat și iluminatul public din cartierul Astra, inclusiv functionarea semafoarelor. Astfel, Poliția Locală anunță că politiștii de la rutieră supraveghează intersecțiile și vor dirija circulația în aceste zone pentru fluidizarea traficului până la remedierea situației.

 

Arde… Brașovul… 😞

Publicată de Stelu Ilie pe Duminică, 31 martie 2019

 

Incendiul a afectat o suprafață de 400 d emetri pătrați. Au ars celulele intrerupătorului din interiorul clădirii, însă .  de menționat este că punctele de transformare se află în exteriorul clădirii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.