FOTO&VIDEO. „Șmotru” la Gara Mare din Brașov. Câțiva voluntari au ieșit la curățenie, în Sâmbăta Mare

Dotați cu o mașinuță de spălat, cu dezinfectanți, detergenți, mănuși și mături, 10 voluntari au mers în Sâmbăta Mare la Gara CFR Brașov, pentru a face curățenie. Munca a fost mult mai complicată decât se așteptau, pentru că, la capitolul curățenie, poarta de intrare în Brașov nu stă deloc bine.Voluntarii, printre care și senatorul de Brașov Allen Coliban, au spălat pe jos în salonul principal și au curățat gangul lateral (cel de la intrarea la Poliția TF). De asemenea, au curățat scările care asigură accesul la peroane. 

De altfel, după ce voluntarii au terminat treaba, a apărut și un om de la firma de curățenie care se ocupă de întreținerea gării. o

Voluntarii au spus că au decis să facă acest gest pentru a încerca să mai atenueze impresia pe care o au călătorii când vin în oraș. 

Una dintre persoanele care lucrează în incinta gării spunea că muncitorii firmei de curățenie apar destul de rar și, de regulă, doar pentru a mătura, nu și pentru a spăla pardoseala.Practic, spusele persoanei în cauză erau demonstrate de faptul că, după ce s-a trecut cu mașinuța de spălat, culoarea pardoselii s-a schimbat destul de mult. În ceea ce privește privește pavajul de pe gangul lateral și cel de la tunelul de acces spre peroane, rezultatul trecerii cu mașinuța în cauză a fost chiar spectaculos. Totuși, ce au făcut voluntarii este echivalentul unei picături într-un ocean. Pentru ca Gara Mare să fie lună este nevoie de multă muncă. 

Această intervenție,  la care a participat și senatorul USR Allen Coliban, vine după ce în urmă cu două zile, PNL Brașov a „mutat” în online campania de strângere de semnături pentru a susține trecerea Gării Brașov din administrarea CFR și a Ministerului Transporturilor, în cea a Primăriei Brașov. 

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.