RATBV, mesaj public pentru Pablo, alpaca lui Marian Godină

După ce în spațiul public a apărut un video în care animalul de companie al polițistului-scriitor Marian Godină urcă, alături de soția acestuia, într-un autobuz Menarini, la unul dintre capetele de linie RATBV, operatorul public de transport i-a transmis un mesaj direct lui Pablo – alpaca animal de companie. 



RATBV a folosit un mod inedit de comunicare, adresându-se direct lui Pablo, care are o pagină de Facebook proprie. 

„Ne bucurăm că ești atras de noile autobuze verzi Menarini, însă să știi că, potrivit Regulamentului de transport public, aprobat prin HCL Brașov nr. 593/2018, accesul animalelor în mijloacele de transport este permis doar câinilor cu lesă și botniță. Apreciem interesul pe care l-ai arătat față de noile autobuze ce au fost puse în circulație în municipiul Brașov și sperăm că exemplul tău, de a testa mașinile, să fie urmat de cât mai mulți brașoveni și turiști. Evident, îi așteptăm neînsoțiți de alte animale decât câinii amintiți și fără bagaje voluminoase sau haine murdare. Cu drag, RATBV“, se arată în mesajul de pe pagina oficială de Facebook a operatorului de transport. 



 

Pe pagina oficială de Facebook „Pablo the alpaca“ a apărut un video postat sâmbătă, cu alpaca lui Marian Godină, ucată într-un autobuz Menarini, de către soția acestuia. (DETALII AICI).

Potrivit Regulamentului RATBV, introducerea și transportul animalelor și păsărilor vii reprezintă contravenție și se pedepsește cu amenzi între 100 și 500 de lei. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.