Pablo, alpaca lui Marian Godină, recomandă RATBV: „Merge blană!“

După ce în spațiul public au apărut imagini cu alpaca Pablo, animalul de companie al lui Marian Godină, urcând într-un autobuz RATBV parcat într-un capăt de linie, mai nou, operatorul de transport public a ajuns la un acord cu personajul flmulețului pentru a promova transportul în comun din municipiul Brașov. 

Astfel, de azi, SC RATBV SA și-a și schimbat imaginea paginii oficiale de Facebook, cu una în care Pablo The Alpaca urcă într-un autobuz Menarini, recomdandând transportul în comun, care „merge blană“. 

Această metodă de promovare a transportului în comun vine după ce, la apariția filmulețului cu Pablo urcând în autobuz, s-a pus problema dacă proprietarii animalului de companie va fi amendat sau nu, conform regulamentului RATBV, care prevede că interoducerea şi transportul animalelor de companie cu mijloacele de transport în comun reprezintă contravenţie. 

Un reprezentant RATBV l-a contactat pe marian Godină, iar ce a ieşit a fost povestit chiar de… Pablo, pe pagina sa de Facebook :).

„Lucrurile faine iau naștere nepremeditate

După tot tam-tamul cu mine în autobuzul RAT, am fost sunat azi de cineva de la RAT Brașov. De fapt l-a sunat pe Marian și a cerut cu mine.  «O vrea și ăsta să mă certe acum?» mi-am zis.
M-am înșelat. Mi-a zis că a fost și el asaltat de telefoane azi și că i-a venit o idee, astfel încât, deși eu nu am voie să mă plimb cu autobuzul, să fiu totuși prezent în călătoriile oamenilor. Cum așa? Simplu. Să apar într-un video scurt care să ruleze pe timpul călătoriei pe ecranele LCD din autobuze. Ideea mi s-a părut foarte faină și am fost încântat, mai ales de modul open-minded, total opus de cel la care mă așteptam din partea unei instituții. Aștept acum idei și de la voi.  Cam ce video cu mine v-ar plăcea să vedeți când mergeți cu autobuzul? V-aș face călătoria mai plăcută?“

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.