Tudor Benga (USR), după 4 accidente feroviare la Brașov: „Guvernul își bate joc de infrastructura feroviară“

Deputatul USR Braşov, Tudor Benga, cere Ministerului Transporturilor investiţii rapide şi ferme în infrastructura feroviară din România. Solicitarea publică a deputatului vine în contextul în care în judeţul Braşov a avut loc săptămîna trecută un nou accident feroviar, în care un tren a deraiat în zona gării Dârste.

„Este o dramă ce se întâmplă cu infrastructura feroviară din România şi, din păcate, Braşovul este unul dintre nodurile feroviare care a avut parte de mai multe evenimente neplăcute în ultima vreme, unele dintre cele care puteau fi prevenite. Transportul cu trenul a fost ignorat prea mult până acum, de aici şi incidentele care se produc atât de des în ultima vreme, dar şi calitatea slabă a serviciilor. Guvernul trebuie să acorde o atenţie mai mare infrastructurii feroviare, pentru că altfel riscăm să avem în continuare incidente cu trenuri deraiate pe căile ferate, şi unele chiar cu victime“, a declarat Tundor Benga. 

Deputatul USR susţine că Guvernul „îşi bate joc de infrastructura feroviară“. „Este o resursă pe care o apreciem prea puţin faţă de beneficiile pe care le-ar putea aduce, mai ales pe Valea Prahovei, unde accesul rutier este gâtuit“, a mai declarat deputatul USR Braşov. În judeţul Braşov au avut loc patru incidente pe calea ferată, în ultima lună, la Augustin, Braşov, Feldioara şi Dârste.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.