Adrian Oprică: „Mulțumesc românilor pentru lecția predată întregii clase politice din România, orice nume ar purta“

Președintele Organizației municipale PNL Brașov, Adrian Oprică, le-a mulțumit brașovenilor care au ieșit la vot pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum, considerând că prezența ridicată la urne reprezintă, dincolo de orice, „o lecție predată întregii clase politice din România, indiferent ce nume poartă“.



„Secțiile de votare s-au închis de ceva vreme iar acum trecem cu toții prin acea perioadă de așteptare firească.  Simt nevoia, însă, ca înainte de anunțarea rezultatelor oficiale, să remarc ceea ce a contat cu adevărat la aceste alegeri. Așadar… vă mulțumesc vouă, brașovenilor și tuturor românilor, pentru lecția pe care astăzi, ați predat-o întregii clase politice din România, indiferent de numele ei, prin prezența la vot! Asta ne va obliga PE TOȚI să fim mai buni pentru ROMÂNIA!“, este mesajul lui Adrian Oprică.

După închiderea urnelor, la Brașov s-a înregistrat o prezență de aproximativ, 54,21% , la alegerile europarlamentare, cu 5 puncte procentuale peste cea înregistrată la alegerile locale din 2016. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.