Alianța 2020 USR PLUS, o posibilă victorie la Brașov: „Scor de două cifre, începând cu 3“

La închiderea urnelor, reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS s-au arătat încrezători privind un rezultat bun și chiar foarte bun la Brașov, cu atât mai mult cu cât după numărătorile paralele sosite în jurul orei 22, Alianța a câștigate unele secții mai mici din județ.



De altfel, reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS au și vorbit, în prima reacție, de pronosticuri. 

„Înainte de alegeri am dat și un pronostic de prezență, de 45%. Am greșit și datorită vouă a fost mult mai mult. Am «riscat», de asemenea, și pronostic de scor, spunând că vom obține un rezultat de două cifre, începând cu 3. Sper să mă fi înșelat și aici, și să fie mult mai mult“, a spus Marius Stoianovici, unul dintre comunicatorii Alianței, din partea PLUS.

La orele 22.00, în prima reacție de după închiderea secțiilor de votare, la sediul Alianței era mult optimism. 

„Este o seară plină de adrenalină la Braşov. Suntem plini de entuziasm pentru că deja ne vin rezultate paralele de la secții din județ, mai mici, unde am câștigat. A fost o luptă lungă, o zi lungă cu kilometri de oameni care au stat la cozi, inclusiv în judeţul Braşov. Am solicitat Primăriei Braşov să suplimenteze cabinele de vot. Erau suficiente ştampile, dar nu erau suficente cabine. Suntem foarte optimişti şi cred că vom avea un scor foarte bun la Braşov“, a spus coordonatorul campaniei, din partea USR, senatorul Allen Coliban.



„Până vom ști rezultatele finale, vreau să le mulțumesc brașovenilor care au dorit o schimbare și au ieșit la vot. Le mulțumesc celor care au ieșit în stradă până acum, organizațiilor civice care în ultima săptămână s-au implicat și i-au conștientizat pe tineri să iasă la vot. Le mulțumesc și vârstnicilor care au ieșit la vot, nu doar pentru ei, dar și de dragul nepoților. Ați fost fantastici“, a spus la rândul său, Nicolae Stoica, coordonatorul campaniei, din partea PLUS. 

„Este un moment foarte important pentru noi, mai ales că braşovenii şi românii au înţeles că suntem două partide organizate altfel, pe principii de integritate şi meritocraţie. Le mulţumim tuturor celor care ne-au dat un vot de încredere, care investesc în noi speranţa că vom putea schimba în această ţară“, a spus la rândul său, Naomi Reniuț-Ursoiu, vicerpreședintele USR Brașov și unul dintre candidații Alianței pentru Parlamentul European.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.