Circulație cu restricții pe strada Carierei din Bartolomeu. Compania Apa Brașov a început lucrările la rețele

Strada Carierei intră în şantier, din cauza unor lucrări la reţele pe care le desfăşoară Compania Apa. În cadrul contractului de reabilizare şi extindere a reţelelor de distribuţie şi de canaşizare în Braşov şi Săcele, Compania Apa Braşov a anunţat că a finalizat lucrările pe strada Alexandru Ioan Cuza, iar şantierul va fi mutat acum pe strada Carierei. De aceea vor fi impuse, începând de mâine şi unele restricţii de circulaţie în zonă. „Conducătorii auto care intră pe strada Carierei, dinspre strada Lungă, vor avea acces pe un sens de circulaţie, ca până acum.



 

Pe celălalt sens, cei care vin dinspre Centrul de Diagnostic şi Tratament Oncologic şi se deplasează spre strada Lungă au accesul blocat, cu excepţia mijloacelor de transport în comun. Rutele alternative sunt la stânga – strada Pictor Ion Andreescu, ieşire spre Calea Făgăraşului şi la dreapta – str. 8 Martie. Zonele de lucru vor fi semnalizate corespunzător. Estimăm că lucrările vor fi finalizate la sfârşitul lunii iunie 2019“, a declarat Alina Bălătescu, reprezentanta Companiei Apa. 
Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare şi extindere a reţelelor publice de distribuţie apă potabilă din municipiul Braşov, care a început în luna august a anului trecut şi care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.