Restricții de circulație pe Ocolitoarea Brașovului. A început curățenia de primăvară

Șoferii care circulă zilele acestea pe Varianta Ocolitoare a Municipiului Brașov vor avea unele restricții de viteză, după cum a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri. Mai exact, potrivit șefului Secției Naționale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu, în perioada 21 mai – 23 mai, pe toate cele trei tronsoane ale ocolitoarei se curăță suprafața carosabilă de lângă axul drumului.

„În cele trei zile pe traseu este o autoperie care curăță suprafața carosabilă. Utilajul merge pe contrasens, pentru a putea mătura cât mai bine.  Pentru a evita orice eveniment, Poliția Rutieră Brașov ne sprijină  cu o mașină cu girofar, care merge înaintea utilajului. În toată această perioadă vor fi restricții pe porțiuni scurte, de 100 m. Acțiunea din aceste zile este o continuare a celei de săptămâna trecută, când s-a măturat porțiunea de la marginea drumului”, a declarat Horia Stancu.

Tot în aceste trei zile, pe traseu sunt 3 muncitori care adună gunoaiele mai mari, cum este cazul lemnelor sau a bucăților de plastic. 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.