Dan Barna (Alianţa 2020 USR PLUS): „La scutinul din 26 mai ne vom clasa pe primul loc la Braşov“

Prezent azi la Braşov, pentru mai multe vizite electorale în judeţ, preşedintele USR, Dan Barna, s-a arătat încrezător că Alianţa poate câştiga alegerile în aceastăii.



„La campania «Fãrã penali în funcþii publice», filiala USR Braşov a fost prima care a depus tabele de semnături, fiind un judeţ pilot în ceea ce priveşte finalizarea procedurilor. De asemenea, pentru alegerile din 26 mai, în judeţul Braşov au fost strânse 24.000 de semnături, cu o treime mai multe decât în 2016, când au fost alegerile parlamentare. La scrutinul din 26 mai, cred că  ne vom clasa pe primul loc în judeţul Braşov”, a declarat la Braşov, preşedintele USR, Dan Barna.

Alianţa 2020 USR PLUS încheie campania electorală din teritoriu în „punctul zero“ al Braşovului în Piaţa Sfatului, printr-o întâlnire directă cu cetăţenii.

Potrivit coordonatorilor de campanie, Alianţa a ajuns în ultima lună în fiecare zonã a judeţului, şi ruralã şi urbanã, şi a încercat să ia contact direct cu cât mai mulţi oameni, pe care sã îi îndemne sã iasă la vot. De altfel, preşedintele USR, Dan Barna, s-a arătat încrezător că tocmai o astfel de campanie îşi va arăta în curând roadele. Preşedintele USR a fãcut referire şi la Referendum, îndemnându-i pe cei care vin la urne sp voteze „2 de da, pentru că acesta este primul pas cu care iniţiativa «Fãrã penali în funcţii publice» poate deveni literă de Constituţie“. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.