USR renunţă la „PLUS”. Decizia Congresului după fuziunea celor două partide

Delegaţii de la Congresul USR-PLUS au votat să fie scoasă din denumire titulatura PLUS, astfel încât partidul de va numi doar USR. Astfel, Dacian Cioloș, până de curând președinte al partidului PLUS, va deveni președinte al noului partid USR care s-a format ca urmare a fuziunii dintre cele două formațiuni.

Congresul USR PLUS continuă, duminică, online, cu dezbaterea Statutului formaţiunii.Delegaţii decid şi dacă va exista funcţia de prim-vicepreşedinte, pe care se discută să o preia Dan Barna, potrivit News.ro. 

Preşedintele Dacian Cioloş a precizat că vor exista dezbateri şi referitoare la existenţa sau nu a funcţiei de prim-vicepreşedinte, funcţie pe care s-a discutat că o primească fostul co-preşedinte al formaţiunii, Dan Barna.

De asemenea, până la această oră, delegaţii la Congres au votat să fie scoasă din denumire titulatura PLUS, astfel încât partidul de va numi doar USR. 

Congresul formaţiunii se va termina duminică seară, după încheierea modificărilor la Statut.

USR a ales, sâmbătă şi duminică, noua structură de conducere şi a validat alegerea lui Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte. În aceast structură de conducere, primarul Braşovului, Allen Coliban a obţinut o funcţie de vicepreşedinte. 

Allen Coliban a obţinut o funcţie politică în Biroul Naţional al USRPLUS

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.