Deputatul Roxana Mînzatu, primul şi singurul lider PSD Braşov care şi-a asumat o poziţie proprie despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Deputatul PSD Braşov Roxana Mînzatu, care este şi vicepreşedinte al filialei judeţene a partidului este primul dintre liderii social-democraţi de la Braşov care şi-a asumat un punct de vedere legat de condamnarea definitivă şi executabilă a lui Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Iar până la această oră este şi singurul lider braşovean care a făcut o declaraţie. 



La solicitarea venită din partea jurnaliştilor, pentru un punct de vedere legat de această condamnare, prima care a răspuns, prin intermediul purtătorului de cuvânt al partidului, a fost Roxana Mînzatu, care a declarat că nu comentează deciziile ale instanţelor: „Nu am comentat şi nu comentez niciodată decizii ale instanţelor de judecată“, a declarat Roxana Mînzatu.

Ulterior, poziţia sa a fost transformată în poziţia oficială a filialei, purtătorul de cuvânt al PSD Braşov, Alexandra Crivineanu transmiţând o chestiune identică, la plural:

Nu am comentat şi nu vom comenta decizii ale instanţelor de judecată. Aceasta este poziţia oficială a organizaţiei judeţene, cu privire la subiectul dezbătut“, a transmis Alexandra Crivineanu. 



Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman (Detalii AICI). Potrivit procurorilor, două angajate ale DGASPC nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu Direcţia, lucrând de fapt la PSD Teleorman, lucru ştiut şi chiar susţinut de Dragnea. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.