Mesajul lui Marius Dunca pentru Adrian Veștea: „CJ nu este al dânsului, nu este o societate pe acțiuni sau cu care a venit de la Râșnov”

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, a răspuns afirmațiilor președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea care, zilele trecute a declarat într-o conferință de presă că PNDL, CNI, sau Banca Mondială nu sunt proprietatea Guvernului, iar pentru a accesa fonduri de la bugetul de stat, administrațiile locale trebuie să pregătească cereri de finanțare voluminoase.



„Aș dori să îi transmit că toate proiectele și toate programele sunt ale românilor și ale României și toate sunt ale Guvernului României. Consiliul Județean nu este al dânsului, nu este o societate pe acțiuni sau cu care a venit dânsul de la Râșnov. Cer public să se delimiteze de aceste lucruri, să nu facă o politica critică a lui Ludovic Orban sau a lui Blaga, cei care au tăiat salarii, au tăiat pensiile, au închis spitalele, politica PNL-ului de azi, care este politica PDL-ului”, a declarat Marius Dunca.   

Totodată, Marius Dunca i-a solicitat președintelui Consiliului Județean Brașov să „înceteze la  acest mod de a face politică, numai cu injurii și la viziunea «bogații cu bogații și săracii cu săracii»”.



„Nu putem împărți România în două! România este a noastră, a tuturor și trebuie să avem grijă de fiecare cetățean! E trist că aceasta este gândirea unui politician, cum este actualul președinte CJ. Dar, se bucură când primește  bani de la PNDL sau când a primit bani pentru aeroportul Brașov, tot de la Guvernul României. Când nu are ceva, cere tot Guvernului României prin adrese, dar iese public să spună că Programul Național de Dezvoltare Locală, care este cel mai bun program pe care îl avem pe Ministerul Dezvoltării, pentru că am reușit ca fiecare localitate din această țară să se dezvolte! De la apă- canal, de la drumuri, de la școli, de la grădinițe, de la creșe, toate investițiile acestea s-au făcut prin PNDL. Dânsul le cunoaște, numai că nu vrea să le recunoască!”, a încheiat Dunca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.