Poloiştii de la Corona Sportul Studenţesc încep lupta pentru bronzul campionatului. Meciurile au loc la Braşov 

Poloiştii de la Corona Sportul Studenţesc şi cei de la Dinamo Bucureşti încep vineri, la Braşov, lupta pentru medaliile de bronz în actuala ediţie de campionat. În ultimii trei ani, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori tot în finala mică, echipa lui Aurelian Georgescu reuşind să câştige de două ori  bronzul, în vreme ce dinamoviştii doar o dată.

 



Antrenorul echipei Corona Sportul Studenţesc, Aurelian Georgescu a declarat că în ciuda faptului că Dinamo are o echipă tânără, pe care a mai învins-o în acest sezon, jucătorii lui trebuie să abordeze cu maximă seriozitate cele două partide de la Braşov.

„Sper să intrăm concentraţi şi determinaţi să ne câştigăm meciurile de pe terenm propriu. Lupta pentru un loc pe podium este diferită de o partidă de campionat, astfel că îmi doresc să văd seriozitate maximă la echipa mea şi să respecte întocmai ce le cer de pe margine. Faptul că i-am mai învins nu înseamnă că trebuie să tratăm jocurile cu superficialitate, pentru că asta s-ar putea să ne coste. Dinamo are o echipă tânără, o echipă care înoată mult şi care poate pune probleme dacă o laşi să îşi facă jocul”, a spus Aurelian Georgescu.

Tehnicianul Coronei Sportul Studenţesc a mai spus că obiectivul echipei rămâne acela de a termina sezonul cu medalie la gât. „Este adevărat, la început noi ne-am propus altceva, şi anume să ne batem în finala mare, dar nu a fost să fie, aşa că mai aşteptăm un an şi sperăm să fim acolo. Acum însă, trebuie să facem totul pentru a termina pe podium şi am încredere în băieţi că au înţeles că trebuie să ia meciurile acestea foarte în serios”.


Câştigătoare este desemnată echipa care reuşeşte să îşi treacă în cont trei victorii din cinci meciuri. Primele două partide sunt programate la Braşov, urmând ca urmând ca apoi în 24-25 mai să se joace alte jocuri la Bucureşti. Primele meciuri dintre Corona Sportul Studenţesc şi Dinamo sunt programate vineri, 10 mai, de la ora 19.00 şi sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, ambele la Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan” din Braşov. Intrarea este liberă.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.