Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, le mulțumește brașovenilor pentru prezența istorică la vot: „Se va da semnalul schimbării în bine“

Brașovul a încheiat alegerile europarlamentare și referendumul în topul primelor 5 județe din România, din punct de vedere al prezenței la urne. De altfel, prezența de azi, la vot, a depășit-o pe cea de la alegerile locale din 2016.



La ora 21.00, la închiderea urnelor, prezența la alegerile europarlamentare a fost de 54,21%, cu 5 puncte procentuale peste cea de la nivel național, de 49%. Aceasta este vizibil mai mare față de cea de la alegerile locale de la Brașov, din 5 iunie 2016, când s-a înregistrat o prezență de 45,59% la Brașov.

Și prezența la Referendum a fost mai mare decât cea de la alegerile locale, la ora 21.00 fiind de 48,53%.

Această prezență ridicată a fost sesizată și de președintele PNL Brașov, care a ținut să le mulțumească cetățenilor pentru că au ieșit la vot. Adrian Veștea spune că o astfel de „prezență istorică pentru județul nostru“, la alegerile europarlamentare și pentru referendum, este „un semnal al schimbării“. 

Adrian Veștea: „Nu am vorbit degeaba la mitingul de lansare a candidaților PNL la Brașov, când am spus că de aici se va da semnalul schimbării în bine a României. Prezența istorică la vot în județul nostru, atât pentru Parlamentul European, cât și pentru referendum, a demonstrat că am avut dreptate. În acest moment, simt că nu am destule cuvinte pentru a le mulțumi cetățenilor județului nostru pentru exemplarul simț civic de care au dat dovadă și pentru că au înțeles, în imensa lor majoritate, să voteze pentru proiectele europene ale comunităților noastre, pentru viitorul european al României, pentru Vest, nu pentru Est! Suntem buni români și, în același timp, buni europeni! Vă mulțumesc încă o dată, dragi brașoveni, și mă înclin cu respect în fața Dumneavoastră!“

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.