60 de copii, pe scena de la Reduta, pentru ultimul spectacol de gimnastică ritmică, dans sportiv şi balet al profesoarei Elena Oană

Azi, de la ora 18.00, Centrul Cultural Reduta găzduieşte spectacolul de gimnastică ritmică, dans sportiv şi balet al copiilor de la Reduta, sub îndrumarea profesorului Elena Oană. După o carieră de 56 de ani de gimnastică ritmică, din care de 44 ani ca şi angajat sau colaborator al Centrului Cultural Reduta, acesta este ultimul spectacol al Elenei Oană, în calitate de angajat al acestei instituţii de cultură. 

60 de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani, vor evolua în 14 numere de dans, cu elemente de gimnastică ritmică şi balet, la spectacolul de azi. Elena Oană a început să practice gimnastica ritmică la vârsta de 5 ani la clubul sportiv Oneşti. La vârsta de 17 ani a intrat în corpul de balet al Centrului Cultural Reduta, sub îndrumarea profesorului Maria Guth, iar în ultimii 20 de ani a lucrat ca profesor coordonator al grupelor de gimnastică ritmică din cadrul centrului. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.