FOTO. Blocaj total pe DN1, între Timișu de Sus și Predeal. Un autocamion încărcat cu materiale s-a răsturnat pe drum

DN 1 este blocat în această dimineață la kilometrul 146+500 din cauza unui accident în care a fost implicat un autocamion încărcat cu materiale. Mașina s-a răsturnat într-o curbă în care artera era decopertată parțial. 

UPDATE: 9.30
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 1, la kilometrul 146+500 de metri, între localităţile Timişu de Sus şi Predeal, judeţul Braşov, unde şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului într-o serpentină şi s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă. Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului, în prezent fiind formate coloane de autoturisme pe ambele sensuri de mers.

Potrivit unui anunț, de la ora 6.30 al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române pe DN 1, la kilometrul 146+500 de metri, între localităţile Timişu de Sus şi Predeal, judeţul Braşov, şoferul unui autocamion a pierdut controlul direcţiei într-o curbă şi s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.

Încărcătura reprezentată de materiale de construcţii a fost astfel împrăştiată pe mai multe zone ale drumului, motiv pentru care circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, până la înlăturarea bunurilor de pe carosabil. Nu au rezultat victime în urma evenimentului.

Sursa Foto: FB Cătălin Măgureanu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.