Parcările de la intersecţia străzilor Vlad Ţepeş – Iuliu Maniu, înlocuite cu zonă verde

Comisia de Circulație din această săptămână a avizat propunerea Serviciului Amenajarea Drumuri Publice de a amenaja zona de la intersecția str. Iuliu Maniu cu str. Vlad Țepeș o zonă verde. Această zonă va fi pe locul une acum sunt amenajate locurile de parcare din intersecţie. 



„Pe lângă zona cu cele 13 locuri de parcare, zona verde va include și actuala bandă de accelerare de pe str. Iuliu Maniu, bandă care era folosită, ilegal, de foarte multe ori ca și parcare. Lucrările de amenajare vor fi demarate cît se poate de repede, odată ce vremea ne va permite“, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

APurtătorul de cuvânt al Primăriei a explicat că menajarea va consta în gazonarea și plantarea de arbori și arbuști ornamentali. Cele 13 locuri de parcare care vor dispărea sunt de tip rezidenţial, astfel că cei care le utilizau vor putea parca pe locurile de pe str. Vlad Țepeș, în regim de locuri de parcare publice. 

Strada Vlad Ţepeş a fost închisă pentru o perioadă, din cauza unor lucrări la reţele, realizate de Electrica Transilvania Sud. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.