Topul celor mai proaste drumuri din Țara Făgărașului, întocmit de șoferii Ambulanței

La solicitarea Monitorului de Făgăraș, șoferii stației locale a Serviciului de Ambulanță al Județului Brașov au făcut un top al celor mai proaste drumuri din Țara Făgărașului, care le pun probleme de fiecare dată când au o intervenție rapidă.

Iată ce spun șoferii de pe ambulanțele de la Făgăraș

1.  Cel mai dezastruos drum este Făgăraş-Felmer: „Este cel mai prost drum posibil. Până ajungi la Felmer este un calvar, iar odată ajunşi în satul Felmer, abia poţi înainta. Degeaba este o urgenţă, că noi înaintăm cu 5 km/oră. Dacă mai şi plouă, este şi mai greu” au explicat şoferii de la Ambulanţă.

2. Drumul de pe Dealul Galaţiului.
3. Drumul Ticuşul Vechi-Cobor
4. Străzile din satul Sebeş: „Traversăm satul în 20 de minute. Aici au fost lucrări edilitare şi nu a fost refăcut carosabilul”.

5. Bulevardul ce traversează Făgăraşul: „Este cel mai prost drum. De ani de zile nu s-a făcut nimic, asfaltul este praf, este denivelat, pacientul este pur şi simplu tracasat în ambulanţă”.



6. Străzile din Hârseni: „Aici, în dreptul fiecărei case, s-a trasat un şanţ pentru utilităţi, iar strada a rămas denivelată” .

7. Străzile din Ileni, unde se execută lucrări edilitare.
8. Drumul Viştea de Jos-Viştea de Sus: „Acest drum a fost reabilitat electoral prin 2012, iar la scurt timp s-a distrus. Nimeni n-a mai revenit cu alte lucrări”.

9. Drumul Victoria -Viştişoara
10. Drumul Drăguş- Viştea de Sus: „Pe acest drum sunt 4 găuri, cratere, pe care nu le-au astupat de ani de zile. Sunt tot mai mari, un pericol pentru şoferi, mai ales noaptea sau pe ploaie. Noi le ştim locul şi le evităm pe cât posibil”.

11. DN1, porţiunea Ucea de Jos-Ucea de Sus: „Aici au reparat oamenii o porţiune de drum în urmă cu 2 ani, atât a rămas reparat. În rest artera este praf. Mai adăugăm şi zona de trecere peste linia ferată de la Ucea de Jos care s-a deteriorat foarte mult, dar nu s-a mai reparat”

Șoferii spun că, deși au două mașini noi primite de curând, și urmează o a treia, care completează parcul auto vechi al stației, nu doar autoutilitarele prea puține crează probleme, ci și drumurile de proastă calitate. „Oricât de noi ar fi maşinile Ambulanţei şi de bine dotate, drumurile din zona noastră pe care le străbatem zi de zi le distrug. Sunt drumuri pe care, efectiv, pacientul sare de pe patul ambulanţei. Este un dezastru! În astfel de condiţii trebuie să ajungem la pacienţi în urma solicitărilor” au spus şoferii de pe autospecialele staţiei de ambulanță, citați de Monitorul de Făgăraș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.