Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, implicat într-un accident rutier, în drum spre Guvern

Foto: g4media.ro

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat în această dimineață într-un accident rutier, în timp ce mergea spre Guvern. 

Mașina în care se afla demnitarul a fost acroșată de o alta, au precizat, pentru Mediafax, reprezentanții Poliției Capitalei. Răzvan Cuc a fost transportat pentru investigații suplimentare la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, starea sa nefiind gravă.



Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat că, „în această dimineaţă, a avut loc un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate două autoturisme în mișcare și patru staționate. În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme. Conducătorii auto au fost testați, rezultatul fiind 0“.

 
„În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv“, se arată în informarea transmisă de Ministerul Transporturilor. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.