Primăria Brașov studiază un traseu de autobuz școlar pentru unitățile de învățământ din Centrul Istoric

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a anunțat că a solicitat ooeratorului de transport public RATBV SA să studieze posibilitatea introducerii unui autobuz școlar, care să ducă elevii la unitățile de învățământ din Centrul Istoric. 



Mai exact, primarul spune că traseul care va fi studiat include strada Mureșenilor, care în timpul programului școlar este aglomerată de mașinile părinților care își aduc copiii la Liceul Teoretic „Johannes Honterus“ sau la Colegiul Național „Andrei Șaguna“. 

„Luăm din nou în discuție înființarea unui traseu școlar pentru zona străzii Mureșenilor, spre liceele «Honterus» și «Șaguna». Le-am cerut colegilor și celor de la RATBv să determine structura de elevi pentru unitățile de învățământ din zona istorică a orașului, să vedem de unde vin elevii, ca domiciliu, și până unde merg, ca să putem stabili astfel, de unde pleacă autobuzul și unde va avea punctual final. Eu am spus ca punctual final să fie Livada Poștei, însă părinții insistă să fie la Maternitate, or așa nu am făcut nimic“, a declarat primarul George Scripcaru.



După introducerea acestei linii școlare, pe care edilul o dorește până la începerea anului școlar, Poliția Locală îi va sancționa pe părinții care, ducându-și copiii la școală, în Centrul Istoric, staționează ilegal în zona unităților de învățământ. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.