Atenţie, şoferi! Transport agabaritic în judeţul Braşov, pe porţiuni din drumurile naţionale DN73, Centura ocolitoare şi DN1 A

Direcţia Regională de drumuri şi Poduri Braşov (DRDP) anunţă că pe câteva porţiuni din drumurile naţionale DN73, DN1A şi ocolitoarea municipiului, se va desfăşura un transport agabaritic, cu spre Vălenii de Munte, pentru a ajunge în final la Constanţa. Transportul se desfăşoară în perioada 26 – 29 august. 

 
Traseul aprobat pentru vehiculele de mare tonaj este următorul:  
 
CRISTIAN (jud BRAȘOV) – DN73 – CENTURA BRAȘOV – DN1A – VĂLENII DE MUNTE – DN1B – DN1 – PLOIEȘTI – A3 – DNCB – A2 – A4 – CONSTANȚA PORT (județul CONSTANȚA)
 
 
„Lățimea maximă a vehiculului este 5,60 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu“, a mai precizat Robert Elekes. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.