Filarmonica Brașov să invită la dans, în Piața Sf. Ioan. „De la vals, la Tango”, cu doi dintre cei mai talentați tineri muzicieni brașoveni

Deși stagiunea concertistică 2018-2019 s-a încheiat, Filarmonica Brașov este prezentă în viața culturală estivală a Brașovului! 

„De la vals, la Tango”, este propunerea pe care o lansează violonistul Bogdan Costache și pianista Ana Maria Negrea, în cadrul unui Recital ce va avea loc în Piața Sf. Ioan, Marți, 27 august 2019, ora 19.00.

Cu un palmares profesional bogat, cei doi artiști sunt angajați ai Filarmonicii Brașov și sunt considerați printre cei mai talentați și apreciați tineri muzicieni, aceștia având performanțe artistice de excepție, atât în țară cât și în străinătate. 

„Și-au propus să ofere un recital mai altfel… unul în care publicul să fie prezent, să fie parte din ceea ce se întâmpla în piațetă. Și cum încă avem o vară bogată în evenimente, recitalul acesta se încadrează perfect în atmosfera estivală brașoveană, oferind comunității bucuria de a trăi muzica în acordurile unui repertoriu special, ales cu grija. Astfel, brasovenii dar și cei care sunt ocazional în oraș sunt invitați să danseze. Da! De la vals până la tango, fiecare după cum simte!“, anunță Filarmonica Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.