Filarmonica Brașov te invită joi la concert! Integrala Beethoven, la 250 de ani de la nașterea lui Ludwig van Beethoven

Joi, 8 octombrie, de la ora 19.00 la Sala Patria, va avea loc concertul susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov sub bagheta dirijorului Filarmonicii Brașov,  Ovidiu-Dan Chirilă.

Invitatul serii este cunoscutul solist, pianistul Horia Mihail. 

De data aceasta  auditoriul va avea posibilitatea să asculte Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră în Si bemol major op. 19 și Simfonia  a IV în Si bemol major op. 60, lucrări de referință ale marelui compozitor. Compoziţiile integrale beethoveniene au fost interpretate de artiștii muzicieni ai Filarmonicii Brașov în concerte cu lucrările marelui compozitor german – concerte sau sonate pentru pentru pian şi vioară, lieduri şi până la renumitele sale nouă simfonii, instituția dedicând o bună parte din activitatea Stagiunii 142 creaţiei beethoveniene cu ocazia împlinirii a 250 de ani de la naşterea titanului din Bonn.

Biletele se găsesc în vânzare la casieria Sălii Patria și Online pe wwwBilet.ro. 

Pentru cei interesați, programul casieria este deschisă în zilele de luni și miercuri, de la 12 la 15 și marți și joi, de la 16-18. Prețul unui bilet este de 20 de Lei. 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Filarmonica Brașov te invită joi la concert! Integrala Beethoven, la 250 de ani de la nașterea lui Ludwig van Beethoven - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.