Spectacol sold-out în a doua zi a Cerbului de Aur. Pe scenă urcă Emeli Sandé şi Irina Rimes

organizatorii Festivalului Cerbul de Aur anunţă că cea de a doua seară a evenimentului este sold-out. Deşi nu au comunicat clar câte locuri au fost scoase la vânzare şi câte au fost rezervate prin invitaţii, organizatorii de la TRV au anunţat că vineri seara, când pe scenă vor urca, pentru recitaluri, Emeli Sande şi Irina Rimes, toate locurile vor fi ocupate. 

Pentru Emeli Sande, una dintre cele mai bune voci din Marea Britanie din ultimii 10 ani, acesta este primul concert susţinut în România, în timp ce pentru Irina Rimes, să urce pe scena festivalului din Piaţa Sfatului este un vis din copilărie, împlinit. 

Spectacolul se deschide şi în această seară pe acordurile lui Zoli Toth, care va avea alături, de această dată, un cor format din 80 de copii, iar apoi Alfie Arcuri (Australia), Cynthia Verazie (Cipru), Veronica Liberati (Italia), Eliza  G (Italia), Ralfs Eilands (Letonia) şi Renate (România) vor cânta, în concurs, piesa din repertoriul românesc. Tot astăzi, publicul şi presa îşi va alege câştigătorii, fanii festivalului având ocazia să-şi exprime opţiunea printr-un poll organizat pe pagina de Facebook a Festivalului: www.facebook.com/CerbulDeAur.ro.

Startul votului va fi dat de prezentatori după ultima interpretare din acestă seară de Concurs (23 august 2019), publicul putându-şi exprima votul până la finalul recitalului/concertului serii.

Pentru a putea vota, publicul trebuie:
1. Să acceseze adresa web indicată pe pagina de Facebook oficială a Festivalului;
2. Să selecteze caseta de votare din dreptul concurentului favorit şi să dea clik pe butonul „Votează”.
Pentru ca votul să poată fi înregistrat, utilizatorul trebuie să se înregistreze cu contul său de Facebook.

Votarea se încheie când se termină genericul de final al Festivalului din seara de 23 august. Rezultatul votului poate fi urmărit în timp real.
Jurnaliştii acreditaţi pot vota într-o secţiune special creată pentru ei pe site-ul https://votcerbuldeaur.ro. Ca şi în cazul votului publicului, sesiunea de vot va fi deschisă imediat după ce ultimul concurent va coborî de pe scenă şi se va închide în aceeaşi seară, la terminarea recitalului/concertului. În acest an, Premiul publicului este acordat de Primăria Braşov, iar cel al presei, de către de Consiliul Judeţean Braşov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.