Moțiunea de cenzură a PNL. Orban: Avem 237 de semnături și discutăm cu încă 10 parlamentari

Ludovic Orban susține că liberalii au strâns 237 de semnături pentru moțiunea de cenzură, și sunt în discuții cu încă 10 parlamentari. „Din punctul meu de vedere, există toate șansele ca această moțiune de cenzură să fie adoptată și Viorica Dăncilă să se întoarcă ca simplu cetățean”, a declarat șeful PNL.



Șeful PNL a mai spus că textul moțiunii este finalizat, iar în cursul zilei de miercuri parlamentarii îl vor primi. Moțiunea ar urma să fie depusă la începutul săptămânii viitoare.

Numele moţiunii de cenzură iniţiate de PNL este „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”.

„Guvernul Dăncilă poate să fie numit guvernul şanselor ratate pentru România. Deşi ţara noastră a traversat o perioadă economică favorabilă, cu ritmuri de creştere importante, guvernele PSD nu au demarat niciun proiect major pentru infrastructura românească. Este foarte simplu să împrumuţi ţara, ştiind că factura acestor împrumuturi va fi plătită de generaţiile viitoare. Este extrem de grav că nu s-a construit nimic cu banii împrumutaţi la dobânzile împovărătoare pe care le plătim cu toţii. Guvernul PSD ar fi putut să investească o parte din aceşti bani măcar într-unul dintre proiectele prioritare de investiţii ale României. Unele dintre aceste proiecte se regăsesc chiar între promisiunile făcute de PSD în anul 2016, atunci când au smuls votul românilor printr-o fraudă de încredere”, se arată în textul moţiunii de cenzură, consultat de HotNews.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.