Senatorul de Brașov Daniel Zamfir se alătură grupului PSD din Senat

Senatorii Daniel Zamfir, Teodor Meleșcanu și Ionuț Sibinescu, aleși pe listele ALDE, au anunțat luni, în plen, că se afiliază grupului PSD. La Camera Deputaților alți 4 parlamentari urmează să părăsească partidul lui Tăriceanu, susțin surse din interiorul ALDE pentru HotNews.ro. De altfel, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că 10 deputați ALDE se vor alătura grupului Pro România condus de Victor Ponta. De precizat este că la Camera Deputaților există oficial 14 parlamentari ALDE și doar 10 vor să activeze în grupul lui Ponta.
 

În plus, alți doi parlamentari, de această dată din Camera Deputaților vor părăsi gruparea condusă de Călin Popescu-Tăriceanu.

La sfârșitul săptămânii trecute, Zamfir anunța o că a adoptat o rezoluție la nivelul Biroului Politic Județean al ALDE Brașov, prin care respinge orice alianță cu Pro România și solicită conducerii partidului salvarea identității liberale. 

Pe de altă parte, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Ciprian Lucian Roşca, membru ALDE anunta, la sfîrșitul săptămânii trecute, că „disidenții“ din Alianță sunt gata să formeze un alt partid, condus de Daniel Zamfir. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.