„Telenovela mirosurilor” din Brașov nu se mai termină. Încă o zi, încă un damf

De mai mulți ani brașovenii simt mirosuri ciudate prin oraș, dar nici până acum nu a fost elucidat misterul sursei. Au tot fost „variante analizate”, iar comisarii Gărzii de Mediu Brașov au tot fost prin jurul orașului în căutarea mirosurilor. Au fost verificate mai multe „ipoteze de lucru”, după cum au spus reprezentanții GNM, pe listă fiind, printre altele, depozitul ecologic de lângă Brașov, poate zona unde depozitează deșeurile unul dintre operatorii de salubritate din Brașov, gunoiul de grajd, fabrica de zahăr de la Bod. Cu toate acestea, nimeni nu poate spune de unde vine mirosul.Garda de Mediu Brașov a mai dat amenzi, pe lista firmelor sancționate fiind, printre altele, cea care are groapa de gunoi sau o firmă de salubritate, dar nu pentru mirosuri, ci pentru alte nereguli. 

Dar asta nu rezolvă problema, pentru că în mod constant, cel puțin în cartierul Craiter, și uneori și mai departe se simt mirosurile urâte. Nu mai departe de luni dimineața, în zona Creșei nr. 2 de pe strada Mecanicilor din Brașov se simțea „acel miros” cu care brașovenii din zonă, din păcate, deja s-au obișnuit. La fel cum s-au obișnuit și ca autoritățile să investigheze „ipotezele de lucru“ fără să ajungă la o concluzie clară care să îi scape pe cetățeni de inhalarea acestor mirosuri, dis de dimineață. 

 

1 Comentariu

  1. Paraul care curge dea lungul zidului vechi, este tulbure, incarcat de suspensii si miroase rău a fecale. Rusine autoritatilor locale si garzii de mediu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.