„Brașov – oraș din poveste” se va deschide în 1 Decembrie. Deocamdată, edilii pregătesc conceptul evenimentului

Iluminatul festiv de iarnă se aprinde la Brașov de 1 decembrie, și în acest an. 

După mulți ani în care iluminatul festiv s-a aprins pe 6 decembrie, anul trecut, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Primăria Brașov  a schimbat tradiția pornirii luminițelor de Crăciun din oraș, evenimentul fiind organizat în 1 Decembrie.  Astfel, stabilirea zilei  de 1 Decembrie pentru organizarea a evenimentului a devenit noua tradiție a orașului, având în vedere că și în acest an festivitatea va di organizată tot la aceeași dată.



Un târg de Crăciun diferit în Piața Sfatului

Deocamdată nu au fost pregătite detaliile, însă reprezentanții municipalității brașovene au că au început deja discuțiile în acest sens.

„Așteptăm de la firma care se ocupă de iluminatul public să ne prezinte variantele pentru conceptul din acest an privind iluminatul de sărbătoare. Deocamdată, pentru instalarea ornamentelor luminoase de este luată în calcul zona Centrului istoric”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Acesta a precizat că tot în perioada următoare se va stabili și conceptul Târgului de Crăciun din Piața Sfatului. „Vrem ca acest eveniment să fie diferit față de cel de anii trecuți”, a explicat reprezentantul municipalității brașovene.



Misiune importantă pentru Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt

Tot în scurt timp, Regia Publică  Locală a Pădurilor Kronstadt Brașov va trebui să aleagă bradul de Crăciun ce urmează a fi montat în Piața Sfatului. Pădurarii vor trebui să fie extrem de atenți, având în vedere că anul trecut a fost adus un arbore care a avut nevoie de „extesii”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.