Trei zile cu restricții de circulație la intersecția Iuliu Maniu – Alexandru Davila din Brașov. Locuitorii din zona Onix trebuie să facă provizii de apă

Compania Apa a anunțat că circulația rutieră va fi restricționată marți, miercuri și joi (01.10 – 03.10.2019) la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Alexandru Davila pentru lucrări de cuplare de conductă. Zona va fi semnalizată corespunzător.



Reprezentanții operatorului au anunțat că echipa din teren va face toate eforturile pentru ca această lucrare să se poată realiza fără oprirea apei.

„Totuși, îi rugăm pe consumatorii din zona Onix, respectiv de pe Bulevardul Griviței nr. 66, 68 B5 și 70 B6, B-dul 13 Decembrie nr. 13 B7, 9 B8, 9 B9 și de pe strada Mihai Viteazul nr. 2 B3, 6 B4, 4 B11 și 2 B10 să își asigure rezerva minimă de apă pentru miercuri, 02.10.2019. Locuitorii de la etajele superioare ale acestor imobile vor avea presiune scăzută la robinete”, a transmis conducerea companiei. 

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.