„Ziua președinților” la Brașov. Duminică, Dan Barna și Kelemen Hunor vin la întâlnirea cu alegătorii

 După ce Klaus Iohannis (PNL) a venit la Brașov în 11 octombrie, în ajunul campaniei electorale, iar Viorica Dăncilă (PSD) în 18 octombrie, duminică, 27 octombrie în oraș vor ajunge alți doi candidați la alegerile prezidențiale din noiembrie: Dan Barna (Alianța USR – PLUS) și Kelemen Hunor (UDMR). 



Dan Barna va veni alături de Dacian Cioloș, propus de Alianța USR PLUS pentru funcția de prim-ministru.  Întâlnirea cu publicul brașovean va avea loc la Hotel Aro Palace, Sala Europa, începând cu ora 12.00. La eveniment pot participa toți cei care doresc sunt interesați de programul USR PLUS pentru preşedinţia României, să îi cunoască pe cei doi lideri ai Alianţei şi să le adreseze întrebări.  Cei care nu vor fi prezenți la întâlnirea de la Aro, îl vor putea întâlni pe Dan Barna în Centrul istoric al Brașovului (Republicii – Piața Sfatului), între orele 15.30 – 16.30 și în Parcul Noua, între orele 16.45 – 17.30. 



Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidențiale din acest an, va fi prezent la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov. La ora 18.30 va susține declarații de presă. De la ora 19.00 va viziona ultima piesă  din programul Festivalului de Teatru Maghiar din Brașov, respectiv „Tamási Áron: Suflet viteazSuflet viteaz” – Teatrul Național din Budapesta. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.