Parcări de reşedinţă, atribuite după principiul „primul venit, primul venit“. Cererile se depun până la 20 decembrie la Primăria Brașov

Ca și anul trecut, după finalizarea celor două proceduri de reatribuire a locurilor de parcare rezidențiale, Primăria Brașov demarează procedura de atribuire directă a locurilor de parcare rămase libere, în parcările rezidențiale pentru care au fost organizate astfel de proceduri de atribuire sau reatribuire.



 

De această dată se va renunţa la licitaţie şi se va merge pe principiul ,,primul venit, primul servit”, locurile pentru care se aplică această procedură directă fiind cele pentru care nu există mai multe solicitări. Astfel, cei care primesc un astfel de loc de parcare îl vor ocupa la preţul minim aferent zonei. 

Persoanelecare vor un loc de parcare de reşedinţă trebuie să depună o cerere, însoțită de o copie a actului de identitate sau a celui de proprietate și o copie a talonului autovehiculului. În cazul în care există mai multe solicitări pentru același loc de parcare, acel loc de parcare va intra în procedura de reatribuire din prima jumătate a anului viitor. Termenul limită pentru depunerea acestor solicitări este 20 decembrie.



 

În Braşov sunt amenajate 44.400 de locuri de parcare de reşedinţă, dintre care în acest an au fost atribuite 2.192, pe o perioadă de cinci ani. 1.930 de locuri d eparcare sunt ocupate gratuit, de către persoanele din categoriile de beneficiari care au această facilitate (persoane cu dizabilităţi, revoluţionari, veterani etc).  Suma maximă licitată şi plătită în acest an pentru un loc d eparcare este de 2.020 lei, pentru un loc din zona Fundătura Roşiorilor. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.