Directorul Colegiului „Honterus” cere ca barurile și cafenelele din Centrul Brașovului să fie închise în prima parte a zilei

Directorul Colegiului Naţional ‘Johannes Honterus’ din Braşov, Radu Chivărean, a cerut autorităţilor locale să impună închiderea cafenelelor şi barurilor din zona centrală a municipiului în prima parte a zilei, solicitarea fiind făcută, joi, într-o şedinţă a directorilor de şcoli cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi prefectul Mihai Cătălin Văsii.

 

„Şcolile din centru au o problemă cu barurile din jur. Deja este un fenomen. Se dă elevul jos din maşina părinţilor, nu mai trece strada să vină la şcoală, că mai are timp 10 minute să bea o cafea şi nu mai ajunge la clasă. Apoi, haideţi să spunem lucrurilor pe nume, acolo e zona de dealeri de droguri şi cred că trebuie să luăm măsuri”, a spus Chivărean.

 

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei au precizat că au făcut „razii” în baruri şi că astfel de acţiuni vor continua, urmând să mediatizeze astfel de acţiuni pentru a-i descuraja pe elevi să „chiulească”.

1 Comentariu

  1. Păi dacă d-l director este așa îngrijorat, să încheie un contract cu o firmă de…catering, care să aducă în școală cafeaua și, poate ceva gustărele, ca elevul să nu-și mai piardă vremea la bar.Pam, pam.
    Uf! Ce greu este să fii elev, cu atâtea ”ispite-n jur”. Nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.