Încă un accident la stația „Meșotă”. Este a treia ieșire în decor în ultimele șase saptămâni

Un nou accident a avut loc azi în zona stației RATBv de la Colegiu Meșota, după că o mașină a derapat și a ieșit de pe carosabil pe trotuar. Accidentul s-a lăsat cu două victime neîncarcerate, care au primit primul ajutor din partea echipajelor UPU-SMURD.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD și un echipaj cu apă și spumă, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situații de urgență Brașov, Ciprian Sfreja.În aceeași zonă a avut loc un alt accident zilele trecute, când două mașini au intrat în coliziune și au ieșit apoi în decor, pe trotuar, în apropierea refugiului RATBv.

De altfel, refugiul RATBv a fost complet distrus anul trecut, tot în urma unui accident care s-a produs pe 12 decembrie. În luna mai, în aceeași zonă, un accident grav s-a soldat cu moartea unei persoane.Această zona de pe bulevardul Kogălniceanu din Brașov este, așadar, una care s-a dovedit periculoasă nu doar pentru soferi, care sunt tentați să apese pedala de accelerație pe drumul foarte lat și drept pe o bună parte, ci și pentru pietonii care stau în stația RATBV de la „Meșotă”. In aceste condiții, Poliția Rutieră este asteptată cu măsuri pentru a securiza zona, atât pentru șoferi cât și pentru pietoni.

 

Foto: ISU Brașov

1 Comentariu

  1. Dacă se iau la numărătoare mașinile care „poposesc” aproape lunar pe trotuarul acestei stații (cu o femeie lăsată fără un picior anul trecut), orice autoritate responsabilă ar pune pur și simplu un prag ( adică un polițist culcat) cu 100 de metri mai ‘nainte de locul cu pricina, cu toate înjurăturile vitezomanilor care depășesc cu mult viteza de 60 km/oră, mai ales când văd cele 6 benzi cu sens unic. Asta cel puțin până ce se va corecta curba asta strânsă de aproape 90 de grade pe o porțiune largă unde se gonește cu minimm 80 km/oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.