VIDEO. Doi copii din județul Brașov, dați dispăruți duminică după-amiază. Unul dintre ei a fost găsit mort în râul Olt

Doi copii din judeţul Braşov au dispărut duminică de acasă, unul dintre ei fiind găsit încă de aseară decedat, în râul Olt, iar celălalt este căutat în continuare de autorităţi. 



Poliţişti, jandarmi, efective ale ISU Braşov şi voluntari căutau și în această dimineață pentru a-l găsi pe cel de-al doilea adolescent, în vârstă de 14 ani, din localitatea Bogata Olteană. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 18,00, cu privire la faptul că doi adolescenţi de 14 ani au plecat în sat, la joacă, şi nu s-au mai întors acasă. 

„Echipe operative formate din poliţişti din cadrul IPJ Braşov – secţia 6 rurală Hoghiz, Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Poliţia municipiului Făgăraş, Secţia 3 Poliţie rurală Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Braşov, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Braşov şi echipaje ale SMURD, precum şi voluntari au desfăşurat activităţi de căutare pe raza localităţii Bogata şi a celor învecinate, precum şi pe cursurile de apă Bogata şi a râului Olt”, au precizat reprezentanţii IPJ Braşov, în această dimineață. 

 

Din primele date, se pare că cei doi copii ar fi căzut în apă, după ce gheața s-a rupt cu ei. Primul dintre copii a fost găsit încă de aseară, de către pompieri, în râul Olt şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. 



La acțiunea de căutare participă și patru scafandri de la ISU Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.