Deputatul de Brașov Mara Mareș (PNL): Ce îl recomandă pe Florin Cîțu? Faptul că este un „anti-pesedist desăvârșit” și „devotat partidului”

După nominalizarea lui Florin Cîțu ca premier, de către președintele României, Klaus Iohannis, deputatul de Brașov, Mara Mareș, a încercat „să îl promoveze local” pe cel propus să preia șefia Guvernului.

Din nefericire pentru ea – probabil pentru că nu are o foarte mare experiență politică – deputata nu a folosit cele mai inspirate argumente.

Unul dintre ele a fost că premierul desemnat este un „anti-pesedist desăvârșit”. Argumentul este considerat de Mara Mareș „cel mai important dintre toate”, în condițiile în care vorbim totuși despre șeful Executivului, care, în momentul în care preia conducerea Guvernului, trebuie să pună în plan secund războaiele politice și să se concentreze pe administrarea țării. 

Mai exact, Mara Mareș a declarat, într-o conferință de presă, că „Partidul Naţional Liberal susţine decizia preşedintelui Klaus Iohannis. Florin Cîţu este mâna dreaptă a premierului Orban și este devotat partidului”. 

„Este un liberal autentic şi, cel mai important, un anti-pesedist desăvârşit”.

Întrebată de când criteriul „anti – pesedist desăvârșit” este cel mai important în desemnarea unui premier, ea răspuns: „Păi, ce ne dorim noi? Să scoatem PSD-ul din joc şi de la pârghiile puterii, din toate punctele de vedere (…) A fi anti-pesedist este o condiţie esenţială şi necesară pentru a fi premierul Partidului Naţional Liberal”.

Ea a mai spus că Florin Cîţu este „un om de echipă. A pus interesul Partidului Naţional Liberal înainte de toate, absolut întotdeauna”. Întrebată dacă nu este normal să fie pus, înainte de toate, interesul cetăţeanului, ea a încercat să se regrupeze: „Este un om de echipă, care joacă în interesul Partidului Național Liberal și nu individual. La asta mă refeream”.

Pe de altă parte, Mara Mareș a mai spus că, în cele trei luni de mandat, Florin Cîțu a reușit să pregătească bugetul în timp record, astfel încât acesta să intre în vigoare de la data de 1 ianuarie 2020.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.