Premierul Cîţu şi noii săi consilieri onorifici: Deputatul Ben Oni Ardelean, rămas fără permis din cauza alcoolemiei peste limită şi Horia Scarlat, acuzat că a agresat o jurnalistă la congresul PNL

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a fost numit consilier onorific al prim-ministrului, activitate neremunerată, potrivit unei decizii publicate joi seara în Monitorul Oficial.

Ben Oni Ardelean este parlamentarul PNL care a rămas în acest an fără permis după ce a fost prins cu alcoolemie peste limita legală. Depistat în lupa aprilie, cu alcoolemie peste limită, parlamentarul a declarat pentru HotNews.ro, că a luat „doar nişte pastile pentru inimă”. Tot atunci, acesta a spus va face contestație.

În iunie 2019, Ben Oni Ardelean a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor, după care și-a cerut scuze. Atunci, jurnaliştilor nu li s-a permisul accesul la ședința Comisiei de Politică Externă, deputatul spunându-le că nu mai acceptă „niciun fel de tupeu și nesimțire”. Mai mult, parlamentarul i-a amenințat cu retragerea acreditării, pentru chestiuni „legate de nesimţire şi tupeu”. Ulterior, deputatul a intervenit telefonic la Realitatea TV și și-a cerut scuze, susținând că este stresat.

Ben Oni Ardelean este la al doilea mandat de deputat și a fost și senator (2012-2016 ), sub sigla PNL.

Tot joi, Cîțu l-a numit consilier de stat în cancelaria premierului pe Horia Scarlat, indicat de o jurnalistă de la ProTV drept cel care a agresat-o la Congresul PNL. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.