Numărul deceselor unor persoane depistate cu coronavirus a ajuns la 26. În ultimul caz, confirmarea infectării a venit în ziua decesului

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în ultimele ore încă două decese ale unor persoane depistate cu COVID-19. Conform sursei amintite, cea de-a 25-a persoană care a decedat este un bărbat de 81 de ani este din București și a fost internat prin Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sf. Ioan, în 26 martie. Ulterior a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, acolo unde s- a înregistrat în data de 27 martie  decesul în secția de ATI.

Al 26-lea pacient decedat este un  bărbat în vârstă de 65 ani, din județul Timiș, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare. În data de 10 martie a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, iar din data de 25 martie era în secția de ATI.  În data de 27 martie  a fost confirmat pozitiv la COVID-19. În aceeași dată a decedat.  Și în acest caz s-a declanșat ancheta epidemiologică pentru a fi instituite măsurile necesare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.