Spitalul Judeţean Braşov interzice vizitele la pacienţii de pe secţiile sanitare, pentru a limita riscul infecţiei cu coronavirus

Având în vedere contextul crizei provocate de coronavirus, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Braşov a luat decizia de a interzice vizitele pe toate secțiile unității sanitare începând de astăzi, 03 martie 2020.

Consultațiile în regim de ambulator se desfășoară după programul stabilit şi afişat. Internările de zi se vor desfășura, de asemenea, după programul stabilit.  

In holul sediului central vor fi afișate numerele interioare ale secţiilor spitalului care vor putea fi accesate de la postul telefonic aflat în această locaţie. Acesta poate fi accesat între orele 12-14 pm pentru a obţine informaţii legate de pacienţi.

De asemenea se interzice staţionarea apartinatorilor in UPU. Informațiile pentru aparținatorii pacientilor din UPU vor fi
furnizate în holul sediului central ( intrare str. Octavian Augustus). Toţi aparţinătorii  sunt rugați să lase un număr de telefon disponibil în momentul admisiei în UPU sau al internării pacienţilor.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov face apel la toți cetățenii să respecte măsurile impuse, acestea fiind luate în vederea protecției atât a pacienților internați în Spitalul Județean sediul central şi pavilioanele Astra, Tractorul și Mârzescu cât şi a personalului medical care îşi desfăşoara activitatea în spital. Totodată, cetățenii sunt sfătuiţi să respecte recomandările Ministerului Sănătății cu privire la virusul Covid-19, pentru a minimaliza riscul de infectare cu coronavirus. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.