05.04.2020. Încă două decese pe fond de Coronavirus, iar bilanţul ajunge la 148

Alte două decese au fost comunicate azi, în jurul prânzului, de către Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre doi vârstnici, dintre care unul cazat întrum cămin de bătrâni din Galaţi. Astfel, bilanţul deceselor pe fondul infecţiei cu coronavirus ajunge la 148 în România.

Potrivit informării făcute de GCS, decesul nu nr. 147 este a unui vârstnici de 82 de ani, de la un Cămin din judeţul Galaţi – acelaşi cămin unde ieri informaţiile veite din „surse oficiale” arătau încă un deces, care câteva ore mai târziu a fost infirat. 

 

În cazul acestui vârstnic, confirmarea infecţiei a venit pe 03.04.2020., în aceeaşi zi în care a fost internat la secţia ATI a Spitalulu ide BoIi Infecțioase din localitate. Decesul s-a prods o zi mai târziu, pe 4 aprilie. 
Data deces: 04.04.20. El prezenta şi comorbidități, respectiv demență, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 147 este al unei femei, 70 ani, tot din jud. Giurgiu. Ea era internată și izolată în Spitalul Universitar Bucureşti din 03.04.2020. În aceeaşi zi i s-au recoltat probe, iar a doua zi a venit rezultatul pozitiv dar şi decesul. Femeia prezenta şi ea o comorbidiate – Insuficiență renală cronică dializată

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.