Bătăușii din cartierul Mălin din Codlea, care au atacat cu bâte şi lopeţi forţele de ordine, au primit 30 de zile arest preventiv

Propunerea procurorilor, de arest preventiv pentru cele două persoane reținute în urma bătăii de luni, din cartierul codlean Mălin, a fost aprobată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov.

Prin referatul procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, înregistrat la Tribunalul Brașov la data de 21.04.20202, orele 22.00, s-a solicitat judecătorului de drepturi ca cei doi să fie arestați preventiv pentru 30 de zile – pentru infracțiunea de ultraj, primul pentru două infracțiuni, iar cel de al doilea, pentru una. 

Ambii inculpați au depus contestație. 

Conform stării de fapt reţinute de procurorii de caz care au propus reţinerea pentru 30 de zile a celor doi, în urma conflictului, doi polițiști locali au ajuns la spital, după ce „ultraşii” i-au lovit cu lopata şi bâta. Unul dintre poliţiştii locali din Codlea, lovit cu lopata, a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierdere conştienţei şi hipoacuzice, având nevoie de 45 de zile de recuperare, iar un altul, lovit cu bâta, a suferit tot un traumatism cranio-cerebral, pentru care legiştii au apreciat că va avea nevoie de 40 de zile de recuperare.  De asemenea, un jandarm atacat de ce doi bărbaţi reţinuţi, a fost lovit cu lopata în timp ce imobiliza un participant la conflict, însă a reuşit să se apere, asttfel că traumatismul său nu a fost la fel de grav, având nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. 

Reamintim că, în urma unei încăierări care a izbucnit luni în carterul Mălin, pe fondul consumului de alcool, mai mulți oameni ai legii veniți în zonă pentru a liniști spiritele, au fost atacați și loviți. Bătaia a început între două clanuri din zonă care s-au provocat reciproc. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.